bg

Wat we doen

 

Al 12 jaar, tot op de dag van vandaag, hebben we ons huis en ons mooie land opengesteld voor mensen die op verhaal willen komen. Onze rol is te inspireren en voorwaarden te scheppen. Het eigen vuur weer laten branden, dat is nog altijd ons streven.                                                                                                          

 De natuur is onze bron van inspiratie. Doordat we haar oerwetten ontdekken en haar ritme volgen door het jaar heen, met onze zintuigen, hoofd, hart en handen, verbinden we ons met de natuur. De natuur doet ons voor hoe we vitaal en in balans kunnen komen en blijven. Werkend in de moestuin en op het land, creatief en met verhalen, zo komen dolgedraaide processen tot rust en stagnerende processen weer op gang.

 

Het thema mens/natuur en creativiteit staan altijd centraal. We organiseren zelf cursussen en nodigen ook andere inspirerende leraren uit op ons land. Bij de Lijster en de Vink ben je verzekerd van gastvrijheid, enthousiasme, een luisterend oor, oplossingen, creativiteit, liefde voor de natuur en filosoferen over van alles en nog wat.

 

“De natuur, een openbaar geheim” zei Goethe. Dat openbaar geheim ontsluieren, dat is en blijft de bron van inspiratie voor ons werk.

 
© 2017 Lijster en de Vink | Mens, natuur & creativiteit | made by Dexter