bg

Voor wie

 

We leven in een dynamische tijd. We hechten weinig meer aan familie, religie en de zekerheid van een baan. Het is een boeiende maar ook verwarrende tijd. Steeds meer wordt ontsluierd wat vroeger geheim was. Wat waar was blijkt ineens niet meer waar te zijn. Wetenschap en spiritualiteit proberen elkaar de hand te reiken. De hele dag staan we met alles en iedereen in contact.  Maar  echt verbonden?  En…zijn we wel verbonden met ons zelf? Wie je bent wordt vaak bepaald door je werk of sociale netwerk. Dat wringt soms met wie je echt bent of wilt zijn.

 

De Lijster en Vink is een plek voor mensen die op verhaal willen komen en waar je kunt reflecteren op dit soort vragen. De natuur is daarbij leidraad en leermeester. De natuur oordeelt niet en is altijd zichzelf. De natuur doet alles in haar eigen ritme. Zo blijft ze optimaal vitaal en gezond. Er is een vast ritme van groeien, bloeien en winterrust. Daarbij kent de natuur geen stilstand, wel rust. Wij onttrekken ons vaak aan deze natuurwetten en kunnen dan verbaasd zijn dat dit ten koste gaat van onze gezondheid. Door je te verbinden en bewust te worden van de seizoenen en andere ritmes in de natuur, blijf je gezond en verbind je je met het natuurlijke in jezelf.  

                                                                                                                                                               

De verschillende cursussen en dagen tijdens het Je Groene Pad-traject hebben allemaal een wisselende invalshoek om dit doel te bereiken.

 

© 2017 Lijster en de Vink | Mens, natuur & creativiteit | made by Dexter